BulutGym Bilgiyi Ticaretleştirme Merkezi Kuluçka Programına Seçildi

btm kuluçka programı bulutgym girişim

BulutGym Spor ve Sanat Merkezi Yazılımı olarak girişimcilere ve yatırımcılara çok yönlü hizmet sunan İstanbul Ticaret Odası bünyesindeki Yeni Nesil Startup Merkezi Bilgiyi Ticaretleştirme Merkezi'nde kuluçka programına seçilerek çalışmalarımıza hız katıyoruz.

Mülakatlar ve komite değerlendirmeleri sonucu BTM kuluçka programına kabul edildiğimiz yazılımımız ile üye yönetim ihtiyacı olan spor salonu, pilates yoga fitness stüdyosu, müzik ve dans okulu gibi işletmelere online ve dinamik çözüm sunmaktayız. İşletme dinamizmini arttıran entegrasyon çözümlerimiz, üyeleri spora teşvik eden rezervasyon ve hatırlatıcı özelliklerimiz, toplum sağlığını da gözeten COVİD çözümlerimiz ile müşterilerimizin tüm yönetim süreçlerini otomatize etmeyi, spor verimliliğini arttırmayı hedeflemekteyiz.

İstanbul Ticaret Odası'na bağlı Bilgiyi Ticaretleştirme Merkezi bünyesinde yazılımımızı geliştirmeye devam ederken BTM mentör'leri ve eğitimleri ile kurumsal gelişimimizi sürdürülebilir kılma gayesindeyiz.

Yol haritamızdaki basamakları düzenli bir program ve özveriyle çıkmaktayız. Bu süreçte bizimle olan müşterilerimiz-çözüm ortaklarımıza ve bize inanıp yalnız bırakmayan destekçilerimize minnettarız.
-