HES Kodu Entegrasyonu ile İşletmeler ve Üyeler Güvende

spor salonu covid hes kodu entegrasyon

Kontrollü Normalleşme Sürecinin Anahtarı: HES Kodu

1 Mart itibariyle çıkan kabine kararları, Türkiye'nin kontrollü bir normalleşme sürecine girmesi yönünde adımları içermektedir. Bu kararların açıklanması pek çok vatandaşı ve esnafı sevindirse de farklı iller özelinde farklı bir takım kararlar çıkması ve valiliklere, yeni kararlar ve tedbirler alması için yetkiler verilmesi; belirsizliği ve kafa karışıklığını da beraberinde getirdi. Birçok haber sitesinde "il il yasaklar" ve haritalar yayınlaşmış bulunmaktadır. Ancak genel olarak bu yasakların ve tedbirlerin il bazında değişebileceğini de unutmamalıyız. Bu sebeple, belirsizlikten kurtulmak ve net kararlar alabilmek için kontrollü normalleşme sürecinin anahtarının HES kodu olduğunu bilmemiz gerekmektedir.

Paniğe Gerek Yok, Tedbire Gerek Var

Kontrollü normalleşme sürecinin başlaması, birçok sektör gibi birebir ders verilen abonelik merkezleri için de umut dolu gelişmeleri beraberinde getirdi. Ancak bakanlığın ve valiliklerin bu süreçte denetimleri oldukça önemsediğini ve bu konuda yakın zamanda sistematik ve kalıcı tedbirler alacağını da unutmamak gerekir.

HES Kodu Entegrasyonu Şart!

Uzun vadeli ve kalıcı sistematik çözümler üretmek, belirsizlikleri ortadan kaldırmak için T.C. Sağlık Bakanlığı'nın elindeki en etkin sistem HES kodu uygulamasıdır. Bu sebepten ötürü; AVM'ler, kafeler ve restaurantlar, toplu etkinlik gerektiren kurumlar, spor salonları, etüt merkezleri, yoga salonları, pilates salonları, dans okulları, sanat akademileri ve diğer abonelik merkezleri için HES kodu entegrasyonun, zorurunluluk haline gelmesi neredeyse kesin gibi duruyor. BulutGym Software; tüm abonelik merkezli işletmelerin bir çözüm ortağı olarak, siz değerli müşterilerinin tedirginliklerini çok iyi anlıyor ve belirsizliklere karşı sizleri koruyacak somut adımlar atıyor.

BulutGym ile Güvendesiniz

BulutGym Software olarak; müşterilerimiz açısından şu anki duruma yönelik hızlı bir aksiyom alıp, HES kodu entegrasyon sisteminin teknik altyapısı geliştirmiş bulunmaktayız. T.C. Sağlık Bakanlığı'nın işbirliği ile birlikte yürüttüğümüz süreçte, BulutGym Software ile üyelerinizin HES kodlarını toplu bir şekilde kontrol edebilir ve raporlayabilirsiniz. Tüm bunlar sayesinde, içinde bulunduğumuz pandemi sürecinde, COVID-19 koronavirüs'ün işletmenizin faaliyetlerine engel olmasının önüne geçmeyi hedefliyoruz. Böylece abonelik merkezli işletmelerin faaliyetlerine devam edebilmesi için hem toplum sağlığını tehdit etmeyen hem de valilikler ve bakanlık tarafından denetlenebilir işletmeler hedefliyoruz.

BulutGym Software olarak; sorumluluğumuzun farkındayız. Bu nedenle süreci yakından takip etmeye ve karşılaşabileceğiniz sorunların çözümlerini en erken sürede sizlere sunmaya devam edeceğiz.

Covid-19 HES Kodu Entegrasyonu Nasıl Çalışır?
  • Üyelerin HES kodları sisteme girilir. (Üye veya işletme tarafından)
  • HES kodları periyodik olarak, sistem tarafından kontrol edilir.
  • İşletmeler sonuçları anlık olarak raporlayabilir.
  • İşletmeler tüm listeyi e-devletten toplu sorgulayabilir.
  • Böylece periyodik şekilde yapılacak bu sorgulama sonucunda hem işletme hem müşteriler güvence altında tutulur.
-