BulutGym Software Özellikleri - Kolay Kullanım

BulutGym Software Özellikleri - Kolay Kullanım

BulutGym Software herkes rahatça kullanabilsin diye anlaşlılır ve sade hazırlanan arayüzlere sahiptir. Her ekran boyutuna, cep telefonları ve tabletlere uyum sağlayan paneller ile her yerden erişilebilirliği kolay kılmaktadır.

Üye Yönetim sistemimiz; Ana Panel, Eğitmen Paneli ve Üye Mobil Sayfaları şeklinde üç bölümden oluşur.

Yönetim panelinde kullanıcılar yetkileri dahilinde üye ekleyebilir, dersleri ve abonelikleri yönetebilir, ders programları oluşturabilir, rezervasyonları yönetebilir, raporlama sayfalarına göz atabilir. Yönetimsel olan her sayfa birbirine benzer olarak hazırlanmıştır.

BulutGym Özellikleri Spor Salonu Programı olarak esnek kullanım imkanı sunan BulutGym Software bilgisayar deneyimi düşük olan kullanıcıların bile kolaylıkla kullanabilmesi için tasarlanmıştır.

Laptopunuzun ekranından, dokunmatik ekranlardan hatta tablet ekranından bile kolayca işlem yapılabilen BulutGym en az sürede en fazla işlem gayesi ile gelişmesine devam etmekte.

Bir sosyal medya hesabına kayıt olabilen, kendine mail açabilen herkes kolaylıkla BulutBarkod'u kullanabilmektedir. Eğitmenler kolayca derslerini yönetebilir, satış personelleriniz satış yapabilir, üyeleriniz mobil sayfalarından derslere rezervasyon yapabilir, aboneliklerini görebilir ve diğer kişiselleştirilmiş sayfalarda işlerini halledebilirler.

-