BulutGym Software Yenilikler - Üye Rezervasyon Sistemi Güncellemesi

BulutGym Software Yenilikler - Üye Rezervasyon Sistemi Güncellemesi

BulutGym Software gelişmiş bir ajanda ve üye rezervasyon sistemine sahiptir. Rezervasyon sisteminin işleyişi ile ilgili yeni bir güncelleme yapmış bulunmaktayız.

Rezervasyon sürecinde aşağıdaki durumların göz önünde bulundurulmasını, üyelerin buna göre yönlendirilmesini sağlamanızı rica ederiz. Üye rezervasyon denediğinde bu koşullara yanıt olarak açıklamalar üyelere görüntülenmektedir.
  • Yönetici-Eğitmen olarak rezervasyon yaparken;


    Rezervasyon yapılan ders tarihi üyenin abonelik tarihleri arasındaysa kredi düşmekte-artmaktadır. Bu tarihin dışında yapılan rezervasyonlar yönetici yetkisi gereği yapılmakta, fakat abonelik olmadığı için kredi işlemi yapılmamaktadır.

    Rezervasyon yapılan tarihte çakışan birden fazla abonelik varsa; bugün itibariyle mevcut abonelik ve kredi varsa, eski aboneliği bitirme amaçlı eski abonelikten kredi düşer.Eğer bugün geçerli abonelik yoksa rezervasyon yapılan tarihi barındıran abonelikten kredi düşer. Rezervasyon iptalinde ise yüksek kredili aboneliğe ekleme yapılmaktadır.

    Rezervasyon yapılırken üyenin kredisi kalmadıysa yönetici yetkisi gereği rezervasyon gerçekleştirilir,fakat kredi bittiği için kredi düşüm işlemi yapılmaz.

    Koşullara uymadığı halde eklenen rezervasyonlar iptal edildiğinde; ilgili rezervasyon tarihi bir abonelik sınırı içerisindeyse o aboneliğe kredi iadesi yapılır.

    Aboneliğin duraklatılmış olduğu tarihe yönetici rezervasyon yapabilir, kredi düşümü gerçekleşir.
    Ajandadan rezervasyon eklendiğinde gelen bilgi notlarına dikkat edilmesi ,kredilerin takip edilmesi önerilir.
  • Üye Rezervasyon İşlemi Yaparken

    1 - Ders herhangi bir aboneliğe dahil değilse (ders adetli abonelik) ;


    Kişiler ajandadan ilgili dersin her saatine rezervasyon yapabilir.
  • 2- Ders bir aboneliğe ilişkili ders olarak eklenmişse ;


    -Üye kalan kredisi boyunca derse rezervasyon yapabilir. Kredisi tükendiğinde günü varsa dahi rezervasyon yapamaz.
  • 3- Abonelik tarihleri dışına rezervasyon yapmak ;


    -Üye abonelik bitiş tarihinin ilerisindeki bir ders için rezervasyon yapamaz. Eğer mevcut aboneliğinden daha sonra başlayacak güncel bir aboneliği varsa o abonelik tarih sınırları içerisinde rezervasyon yapabilir ve eski aboneliğinden kredi düşer.
  • Aboneliğin duraklatıldığı tarihe rezervasyon yapmak;


    -Üye aboneliğin dondurulduğu tarihler arasına rezervasyon yapamaz.
  • Bugün itibariyle çakışan 2 abonelik varsa;


    -Eski aboneliği bitirmek için kredi bugün geçerli olan kredisi az olan abonelikten düşer. O abonelik tükendiğinde rezervasyon yapılan tarihi kapsayan abonelikten kredi düşer.
  • Süresi geçen abonelik ya da kredisi biten abonelik;


    -Üyenin abonelik tarihi geçtiyse(kredisi olsa bile) ya da kredisi bittiyse(tarihi bitmemiş olsa bile) rezervasyon yapılamaz.
Ders adetli(kredili) abonelik kapsamındaki derse rezervasyon yapan-kayıt olan öğrencinin abonelik kredisinden adet düşülmektedir. Bu modelde çalışan stüdyolar, müzik ve dans okulları; üyeleri için BulutGym kredili abonelik yönetim sistemini kullanabilmektedir.

Üye mobil sayfalarından aldığınız rezervasyonlarda bu durumları göz önünde bulundurmanızı rica ederiz. Destek için bize ulaşabilirsiniz.

Güncelleme Tarihi : 6 Eylül 2021
-