Spor Salonu Fitness Üye Takip Programı

Spor Salonu Fitness Üye Takip Programı

Özellikle pandemi sürecinde kişilerle temas, para ile temas ve fiziki yoğunluktan kaçınmak gerekiyor. Bu bağlamda eski düzen işleyen bazı işleri otomatize etmenin faydası büyük.

Üye ve ders yönetimi gerektiren bir işletme modeliniz varsa BulutGym Software ile tüm bu süreçleri online olarak yönetebilirsiniz. Fitness Üye takip programı olarak kullanacağınız online yazılım ile üyeler kendi panellerinden ders programlarını görüntüleyebilir, derslere katılım sağlayabilir. Böylelikle telefonla arama, whatsapp'ten yazma ya da işletmeye gelme gibi geleneksel yöntemleri arka plana atıp, az temas ile süreçler kolaylıkla yönetilebilir.

BulutGym software'in entegrasyon altyapıları ile web sayfanızda ders programlarınızı görüntüleyebilir, üyelerin ön kayıtlarını "online" olarak yapmalarını sağlayabilirsiniz. Üyeleriniz mobil cihazlarından hızlıca abonelik satın alabilir, böylelikle para transferi yüzyüze satış gibi süreçler de ortadan kaldırılarak pandemi sürecinde önlem alınmış olabilir.

Daha detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilir ya da spor salonu müşteri takip programı için kayıt olarak sistemimizi kullanmaya başlayabilirsiniz

Web sayfanızdaki bir form doldurularak panele üye kaydı gerçekleştirebilirsiniz. Online satışa açtığınız abonelik ve ürünleri listeleyerek mağaza sayfaları oluşturabilirsiniz. Mobil uygulamanızdan rezervasyon kabul edebilirsiniz.Spor salonu müşteri takip programı BulutGym tüm süreçlerinizde yanınızda

-