Spor Salonu Sözleşmesi Nasıl Hazırlanır?

spor salonu üye sözleşmesi nasıl hazırlanır

Modern insan tanımı yapılırken artık günlük olarak yapılan spor ve bedensel aktiviteler de belirtiliyor. Özellikle iş hayatı masa başında hareket bir yaşantıya neden olduğundan spora olan ilgi kaçınılmaz oluyor. Bu aktiviteler kişinin sağlık durumuna ve bunun için ayırabildiği bütçeye göre değişebiliyor.

Bazı insanlar butik spor salonlarında iş çıkışı kısa süreli bir egzersiz programını tercih ediyor. Bazıları da personal trainer olarak adlandırılan birebir çalışma sistemiyle dikkat çekici bir vücut için çalışır. Kimi insan da sağlık sorunları nedeniyle daha rahatlatıcı olan yoga, pilates gibi sporları seçiyor.

Seçilen spor dalı ve çalışma sistemi ne olursa olsun, gittiğiniz spor salonu kişiye uygun, sağlığı koruyan ve performansınızı daha da yukarı taşıyacak programı hazırlar. Fakat insan vücudu ve sağlığıyla bu kadar yakından ilgili bir konuda hukuki olarak bazı zorunluluklar vardır. Bunların başında spor salonu sözleşmesi gelir. Büyük bir titizlikle ve dikkatle hazırlanması gerekir.

SPOR SALONU SÖZLEŞMESİ İÇERİĞİ NE OLMALI?

Yaşanacak olumsuz herhangi bir durumda her iki tarafın mağdur olmaması için detaylı çalışma yapılması gerekir. Spor salonunun fiziksel özellikleri göz önüne alınarak hazırlanan spor salonu sözleşmesi avantaj yaratır. Ayrıca mutlaka ödemelerle ve üyelik sistemiyle ilgili paragraflara da yer verilmesinde fayda vardır.

Üye sözleşmeleri işletmenin tipi ve çalışma alanına göre farklılık göstereceği için hukuki olarak danışmanlık alınmalı, uzun vadede yasal anlamda sorun çıkmaması için bir avukat desteği ile sözleşmeler hazırlanmalıdır.

Spor salonu sözleşmesi kapsamında, Türkiye Cimnastik Federasyonu’nun ve Herkes İçin Spor Federasyonu’nun zorunlu kıldığı uyarıları içermesi gerekir. Ayrıca üyelere KVKK bildirimi de yapılmalıdır. Tüm bunların detaylı olarak maddelerle belirtildiği spor salonu sözleşmesi taslağınızı Bulutgym panelinizden tek tıkla sisteme yükleyebilirsiniz.

Yeni üye olan kullanıcının spor salonu sözleşmesi taslağını otomatik doldur seçeneği ile tamamlayabilirsiniz. Böylece üyenin bilgileri anında sözleşmedeki uygun yerleri doldurur. Dilediğiniz zaman spor salonu sözleşmesi taslağını ve üye bilgisi ile dolu halini online olarak görebilirsiniz. Tek bir tıklamayla yazdırabilirsiniz. Bulutgym panelinizden ve uygulamasından spor salonu sözleşmesi ile ilgili yapabilecekleriniz şunlardır:

  • • Spor salonu sözleşmesi taslağını üye paneline yükleyebilirsiniz.
  • • Her yeni üyede, spor salonu sözleşmesi taslağını otomatik doldurabilirsiniz.
  • • Üyenin profilindeki bilgileri anında spor salonu sözleşmesi taslağına aktarabilirsiniz.
  • • Üye kendi hesabından, siz de yönetim panelinden online olarak sözleşmeye erişebilirsiniz.
  • • Bulutgym paneli üzerinden tek tıkla spor salonu sözleşmesi çıktısı alabilir ve üyenize imzalatabilirsiniz.

Spor salonları, üyeleriyle ilgili tüm planlama ve yönetim işlemlerini Bulutgym ile yönetiyor. Zoom entegrasyonundan, HES kodu risk durumu raporlamalarına kadar tüm işlemleri yapabilirsiniz. Derslerin ve üyenin takip edilip abonelik satış ve planlaması Bulutgym ile kolaylaşıyor."
-