Web Sitenizden Abonelik Paketi Satın

spor üyelik abonelik satış entegrasyonu

Pandemi sürecinde online derslerin önemi arttı. Online ders veriyorsunuz, üyelerinize sunacağınız avantajlı abonelik seçenekleriniz mevcut. Bu fırsatları üyelerinize ya da üye adaylarına nasıl satacaksınız?

Bir web siteniz var ve aboneliklerinizi listelediğiniz bir sayfanız mevcut. Bu abonelikleri satabiliyor musunuz? Ya da web sayfanıza aboneliklerinizi sergileyeceğiniz bir sayfa istiyor fakat tasarım süreçleri ile ilgilenmek istemiyor musunuz? BulutGym'in Üyelik Paketi Satışı Entegrasyonu ile bu ihtiyacı dakikalar içerisinde giderebilirsiniz.

Arama motorundan web sayfanıza gelen bir üye adayı; sitenizden üyelik seçeneklerinizi görüntüleyip üye panelinize kayıt olarak ilgilendiği aboneliği satın alabilir. Ayrıntılı spor salonu üye yazılımı ile aboneliklerini takip edebilir, online derslerinize tek tıkla katılabilir, çalışma beslenme programları gibi sayfalardan kendilerine tanımlanmış bilgilere erişebilir.
BulutGym Özellikleri

Sosyal medya ya da arama motoru reklamları ile satışa açtığınız aboneliklerinizi web sitenizden görüntüleyebilir, sizinle iletişime geçmeden üyeniz olabilir, abonelik satın alabilir, abonelik kapsamındaki derslere rezervasyon yaparak katılabilir.

Web sayfanızın kurumsal renk ve görünümüne uyarlayabildiğiniz entegrasyon çözümümüz ile web sayfanızdan üye kaydı alabilirsiniz.BulutGym ile entegre çalışan bu entegrasyon sayesinde; diğer otomatik olmayan yöntemlerle kazandığınız üyelerinize ders bilgilerini iletme sürecini, aboneliğinin ne zaman biteceği, kaç kredisi kaldı gibi detayları düşünmeden eforunuzu üyelerinize verebilir, hizmet kalitenizi arttırabilirsiniz. Ayrıca aboneliklerinizde yaptığınız değişiklikler, indirim ve kampanyalar web sitenize anında yansır!

Daha detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilir ya da üye takip programına kayıt olarak sistemimizi ve işletmeniz için değer katacak entegrasyon çözümlerimizi kullanmaya başlayabilirsiniz

Butik bir stüdyoda tek başına eğitim veren bir spor eğitmeni, büyük spor stüdyoları, müzik ve sanat merkezleri gibi; abonelik,crm, üyelik, ajanda, rezervasyon gibi süreç yönetimi ihtiyacı olan işletmeler BulutGym kullanıyor.

-